Prodat Domek, Ondres, Landes, Francie, Villa 39, L'allée Des Dunes, 224 Chemin de la Montagne, 40440 Ondres, France

Prodat - Cod. 31361

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 40 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: Ground

Na jihu Francie, jen 30 minut od španělské hranice, leží tento krásný rodinný dům mimo malebnou vesnici Ondres. Dům je 15 minut jízdy od hlavního města Biarritz a rušného města Bayonne v srdci Baskicka. Populární rybářská vesnice Hossegor se nachází méně než 10 minut jízdy autem.

Nachází se pouhých pět minut chůze od 8 km pláží mezi Ondres a Tarnos, kde si můžete vychutnat všechny námořní a venkovní aktivity, které oblast nabízí. Pokud to není v souladu s vaším vkusem, můžete si vychutnat také jízdu na koních, pěší turistiku a pěší a cyklistické stezky podél pobřeží v borovém lese.

Dům stojí v krásném komplexu L'allée Des Dunes, který nabízí tři venkovní bazény včetně dětského brouzdaliště, hřiště na tenis a volejbal, stolní tenis, concierge, prádelna a bar.

Samotný dům obsahuje prostorný zařízený obývací pokoj s gaučem, TV, wifi, konferenčním stolkem a jídelním koutem pro 6 osob. Hlavní ložnice s manželskou postelí se šatní skříní a dalším úložným prostorem, druhá ložnice se dvěma samostatnými postelemi s šatní skříní a střešním úložným prostorem, je v obývacím pokoji další dvojlůžkové lůžko pro další hosty.

K dispozici je kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou troubou / grilem, myčkou, toustovačem a kávovarem.
Koupelna s vanou a sprchovým koutem, umyvadlem a skříňkou a samostatným WC.

Plně zařízený čelní balkon s výhledem na jih a stůl a židle.

Veškerý nábytek bude součástí prodeje.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB