Prodat Dům, gaillard, Haute-Savoie, Francie, rue des rosiers

Prodat - Cod. 38338

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 224 m²
  • Pocet pokoju: 17
  • Podlazí: 150

Tento velký soukromý dům, ve velmi dobrém stavu, je velmi vzácná záležitost. Je umístěn v klidné vilové čtvrti Gaillard (Ambilly strana) a prodává přímo s majitelem (žádná agentura). Nechybí ani zeleň ani slunce. Dřevěné a zahradní prostory jsou dobře rozptýlené, což dává dojem, že se nachází v přírodě uprostřed města. Tento charakterový dům se skládá ze 4 apartmánů se 2 samostatnými vchody, jedním servírováním 3 x T2 a jedním servírováním 1 x T4 s jižně orientovanou zahradou.
T4 o rozloze 100m2 (Carrezův zákon) + 3x T2 představují celkovou obytnou plochu o rozloze 224m2 (zákon Carrez), na 700m2 pozemku vykultivovaném a vyvýšeném, s gravitačním dvorem (velmi dobrou základnou petanque).
Má dvě garáže; 1 dvoulůžkový (29m2) a 1 jednolůžkový (23m2). K dispozici je také malá přístavba (mezonet 30m2 + kabanon) velmi užitečné pro skladování nářadí, sekačky na trávu, gril atd.
Nachází se 2 minuty chůze od zastávky "Millet" na budoucí tramvaj na rue de Genève (plánované na říjen 2019). 2 minuty na kole od zelené cesty, která vede k bílé vodní stanici (Ženeva) a 8 minut chůze od CEVA Ambilly. Jen 20 minut jízdy autem od letiště v Ženevě nebo 50 minut jízdy autobusem nebo tramvají. Je to 1 km od zvyku Moëllesulaz.
Ideální investor = příjmy z pronájmu 50'000 € / rok + zvyšující se hodnota nebo pro budoucího moudrého vlastníka s 1 bytem na bydlení (T4 se zahradou) a 3 x T2 k pronájmu ...!
Pěkná možnost také pro liberální profese s T4 v domě a T2 DRC snadno transformovatelné ve firmě nebo ústavu (samostatné vchody pro T4 a T2 = intimnost) s místy parkování ve dvoře k dispozici zákazníkům.
Tento krásný dům je také obdařen; elektrická brána s dálkovým ovládáním, kód brány, elektrické dveře dálkového ovládání pro velkou dvojgaráž, 4 sklepy (celkem 35 m2).
Nová fasáda (06/2018) s vnější izolací o tloušťce 20 cm, dvojité zasklení pro všechna okna s elektrickými žaluziemi.
*** Celý soubor na vyžádání, s fotografiemi, videem, katastrálním plánem, diagnostikou ECD.
Cena: 997'000 € čistý prodejce
AGENCY ABSTAIN
* Návštěvy jsou programovatelné po finanční studie proveditelnosti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB