Prodat Domek z kamene a suché malty, BELVEDERE CAMPOMORO, Corse-du-Sud, Francie, lieu dit chioso nuovo

Prodat - Cod. 41077

  • Typologie: Domek z kamene a suché malty
  • Oblast: 215 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 1790

Moderní dům Belvedere Campomoro
Nachází se v Belvedere Campomoro 900 metrů od moře, které je vidět z bazénu obklopeného stromy (duby, jahody, olivovníky ...) přístupné polní cestou.

Pozemek oplocený a uzavřený automatickou bránou z kovu a exotického dřeva (IPE).

Parkovací místo pro 4 auta.

Velký, lehký dům o rozloze 215 m² na 1780 m² pozemku s 11metrovým bazénem obklopeným rozlehlými dřevěnými terasami o rozloze 320 m² (autoklávovaná borovice třídy 5).

Dům u bazénu s plně vybavenou kuchyní: černý nábytek a zlatý postřik, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, lednice a žulový pult.

Venkovní sprcha.

Dům nabízí obývací pokoj o velikosti 80 m² s exponovanými statky a 3,5 m pod stropem s otevřenou kuchyní (Schmitt) a velkým křemenným ostrovem, spíží a WC s umyvadlem.

Indukční varná deska značky Nikola Tesla s integrovanou digestoří, myčka na 16 nádobí, trouba a mikrovlnná trouba De Dietrich, lednice Siemens.

Prostor obývacího pokoje je obklopen 4 velkými 3m arkýřovými okny a jedním ze 4m vedoucím na terasu a bazén na jih a 50m terasou na sever s výhledem na hory a zeleň.

Pak 5 ložnic v druhém plánu, všechny vybavené sprchou (jedna má vanu) a šatnou na míru (Schmitt). V hlavní ložnici je sprchový kout s dešťovou sprchou o rozměrech 1 x 2 m.

Prádelna o rozloze 25 m² s velkými úložnými prostory.

Elektrické žaluzie, klimatizace s klimatizací s ovládáním domácí automatizace wifi, centralizace rolet, arkýřová okna v celém domě tak, abychom se cítili uvnitř i venku.

Zařízené s chutí a jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů (antracit truhlářství, 120 x 120 tašek, stěna drátěných dveří Garofoli v dubových a černou rukojetí, Hans Grohe kohouty, montáž TV na stěnu každého čekárny, změkčovač vody. Vody, oběhového čerpadla teplé vody , profesionální ohřívač vody o objemu 500 litrů, stěny se skvělou izolací ...)

Stručně řečeno, skutečný ráj co by kamenem dohodil od pláže a fantastické procházky (pobřežní stezka Campomoro, která spojuje Tizzano, ale také blízký odjezd k řekám Zoza nebo k Aiguilles de Bavella). 10 km od Propriana (přístup lodí z pevniny s Compagnie Méridionale de Navigation) a 17 km od Sartène. 1 hodinu 30 minut od letišť Figari a Ajaccio.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB