Prodat Dvoupokojový, Paris, Paris, Francie, 52 rue du colisèe

Prodat - Cod. 24921

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 60 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Two-pokojový byt v Paříži 8 ème, 500 metrů od Avenue des Champs-Elysée, timeshare.

První patro byt v multiresidence kompletně zrekonstruován v 17 jednotkách, klimatizované a vysoce kvalitní povrchovou úpravu, elegantním nábytkem a zařízením.
Přístroj na prodej je 60 m2 se skládá z ložnice, dvě koupelny, obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro dvě osoby, malý balkon s výhledem na silnici měl.

Doba užívání: 2 týdny Vánoc a Nového roku.

Účetní jednotka, která spravuje multiresidence poskytne veškeré služby hotelového typu: pravidelný úklid bytu a společné části, výměna ložního prádla, telefonní ústředna, kontrolu dodávky a uvolnění bytu, údržbu a vše, co budete potřebovat pro udržovat plnou účinnost v budově.

V tomto období multiproprietario může osobně používám dům, pronajmout, vyměnit s jinou dovolenou, prodat a nechat dědictví.

Vzhledem k tomu, velkou hodnotu budovy, nejvyšší sezóně a záviděníhodné poloze jen pár kroků od hotelu Champs Elysée je vynikající investice z hlediska nájemného: můžete požádat od € 2.500 na několik € 3,000 za dva týdny. Velmi zajímavé pro výměnu: o dočasném užívání majitelé mají možnost vyměnit dům s více než 60 obcí přidružených okruhu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB