Prodat Hrad, Sabres, Landes, Francie, rue el arenal 40630 sabres

Prodat - Cod. 36953

  • Typologie: Hrad
  • Oblast: 425 m²
  • Pocet pokoju: 11
  • Podlazí: 4800

Krásná budova z devatenáctého století na oploceném a upraveném terénu 4800m2 nebo objevíte bazén o rozměrech 8m x 4m, rostlinný kiosk na konci trasy natočené přírodou. První budova o rozloze přibližně 150 m2 je vybavena chlebovou troubou, která zanechá velkou plochu, která slouží jako garáž. Druhá na dvou úrovních je vybavena krbem, který lze přeměnit na bydlení. Hlavní dům se nachází v přízemí 2 samostatných vchodů s vysokým stropem vybavených výtahem, který slouží k přízemí a 1. patře, kulečníkové místnosti, velkou kanceláří s přilehlou koupelnou lze použít jako ložnici, pobyt / obývací pokoj 31m2, toaleta, souillarde doplňuje velkou kuchyň s centrálním ostrovem, který je kompletně zhotoven a vybaven a poskytuje přímý přístup na verandu. V polovině přistání je výklenka přeměněna na knihovnu. V 1. patře lze přistávací prostor rozdělit do 4 velkých rodičovských apartmánů vybavených koupelnami nebo koupelnami, z nichž jedna je obložená. Ve druhém patře se vestavěné půdní vestavby zahrnují vchod s obývacím pokojem o rozloze 60m2 s otevřenou kuchyní, 2 ložnice s vlastní koupelnou, 3. ložnice s koupelnou, sprchou, dvojitým umyvadlem a toaletou, pak velkou kancelář.
Kotelna je spojena s tepelným čerpadlem
Vysoký potenciál pro vytváření pokojů. V blízkosti všech zařízení (školy, zemědělská škola, restaurace ...) 15 minut od A63, 15 minut od vlakového nádraží, 20 minut od velké přírodní rezervace Arjuzanx a jezera a 35 minut od jeho majestátu. oceánu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB