Prodat Třípokojový, BORDEAUX, Gironde, Francie, rue du parlement Saint Pierre

Prodat - Cod. 41082

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 92 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: DUPLEX

** V samém srdci historické čtvrti St Pierre (pěší zóna), mezi místy de la Bourse, Saint Pierre a Parlamentem, ** vynikající atypický mezonet s terasou ** v nejvyšších patrech budovy z 19. století.

Skládá se z velkého obývacího pokoje s americkou kuchyní, ve spodní části laminátové parkety pro intenzivní průchod. V horním patře najdete první ložnici z masivního světlého dubového parketu (nyní přeměněného na kancelář), která umožňuje přístup přes velké prosklené dveře, na příjemnou zařízenou terasu 9m² a na celou pravou stranu téže místnosti. , je zde šatna a sprchový kout s umyvadlem a wc. Po dalších 4 krocích dojdete do druhé ložnice, prostorné, s otevřenou koupelnou, staromódní vanou a další toaletou. Podlaha je masivní teaková.

Všude v tomto bytě uvidíte staré prvky, jako jsou trámy, krb (s velmi velkou vložkou a pláštěm) a kamenné zdi. ** Zcela přepracováno a promyšleno pomocí kvalitních materiálů **. Vytápění je vaše volba, elektrické nebo krbové, poplatky 150 € / měsíc (včetně vody) a daň z nemovitosti 1200 €. ** Plocha 83 m² + 9 m² terasa.

Toto místo je možné rozdělit na dva apartmány.

Bezpečnostní strana, dveře budovy s digitálním kódem, poté bezpečnostní skleněné přechodové dveře s interkomem, pancéřové dveře do bytu a zabezpečovací systém. Uzamykatelná úschovna kol, vnitřní nádvoří, nová střecha. Vzácný produkt k objevení.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB