Pronájem Vila, les 2 alpes, Savoie, Francie, Rue de Nogentil,73120 Courchevel 1850,Savoie,France.

Pronájem - Cod. 37193

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 3000 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 1

Luxusní Pearl Chalet v bazénu Ski Home Cinema.

7 pokojů
7 koupelny
14 lůžek

Přístup pro invalidní vozík: Ano
Seniory Přístup: Ano
Domácí zvířata: Ano
Kouření povoleno: Ano
Vhodné pro děti: Ano

Informace o pronájmu:
Chalet Pearl má záviděníhodnou polohu v lyžařském / lyžařském středisku, 50 metrů od sjezdovek Bellecôte, který se nachází nad centrem Courchevel s panoramatickým výhledem na Dent du Villard. Světově proslulý hotel Courchevel nabízí 150 km vysokohorských sjezdovek a 62 vleků se sjezdovkami pro všechny lyžaře. Středisko Courchevel 1850 se nachází v nejvyšším letovisku jen čtyři minuty poté, co jezdec s vanou Mercedes Viano řídí šoférem, kde si můžete vychutnat luxusní obchody, noční zábavy a několik restaurací Michelin.
Tato dvouúrovňová kamenná a dřevěná chata je pečlivě restaurována a nabízí rozlehlý obytný prostor na horní úrovni. včetně hlavní obývacího pokoje s krbem, obývacího pokoje, jídelny a herny. Otevřený balkon s velkými okny a terasovými dveřmi s výhledem na sjezdovky Courchevel a Dent de Villard. Osobní kuchař je připraven k přípravě snídaně a večeře v plně vybavené profesionální kuchyni.
Jedinečná Chalet Pearl také hostí své vlastní luxusní lázně s vyhřívaným bazénem, ​​parní lázní a posilovnou, parní lázní. Vodopád kaskáduje za bazénem a tam je dostatek prostoru pro lenošení u bazénu. Po lyžování si můžete vychutnat lyžárnu s ohřívači lyžařských bot, lyžařskými stojany, kávovarem a TV. Ve večerních hodinách se hosté mohou rozhodnout pro odchod do důchodu s rodinou nebo hosty pro domácí kino s posezením na polštáře nebo v herně. Vnitřní výtah zajišťuje snadnou přepravu mezi podlažími.
Chalet Pearl nabízí až čtrnáct osob v sedmi pokojích s vlastní koupelnou. Pěkná směs tradiční architektury chaty, vyzdobeného nábytku a moderního komfortu zajišťují pohodlí svým šťastným hostům. Kompletní, luxusní Chalet Pearl nabízí služby a vybavení, které žijí až do svého lyžařského střediska Courchevel 1850 Starry.

Vybavení a detaily:
Přístup k internetu
ohniště
Domácí kino
bazén
Spa / whirlpool
terasa
Koupelnové doplňky
Další zařízení
vybavení
Fitness zařízení
Indoor Rekreace
televize
Pronajatý pronájem.

Lyžařský vlek: Bellecote, 50 m.
Rekreační středisko: 4 min. s autem: Chambéry (CMF): 1 hod. 45 min. / 110 km
Grenoble (GNB): 1 hod. - 130 km / 50min

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB