Prodat Vila, Uzes, Gard, Francie, 7 Impasse des boucarrudes 30700 UZES

Prodat - Cod. 41875

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 240 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 2467m² exterior

Uzès, první francouzské vévodství! Moderní rodinná vila 240 m². Vytápěno na terasovitém pozemku o velikosti 2467 m², oplocený a osázený stromy. Ve stylu Mas se jeho staré taškové střechy dokonale prolínají s krajinou zdobenou olivovníky a ovocnými stromy.

Vchod do objektu vede na verandu, která umožňuje přístup do vily. Velká hala, která se otevírá do obývacího pokoje s dvojitou katedrálou, zdobeného odhalenými trámy a krbem vloženým do kamenné zdi, slouží třem ložnicím s vlastními sprchami pro každou z nich a kanceláří. Letní část tvoří vybavená kuchyně s ostrůvkem, který se otevírá do velmi světlého a přátelského obývacího pokoje s přístupem na krytou terasu s grilem z obnaženého kamene.

Všechny pokoje vedou ven velkými arkýřovými okny na kruhovou terasu a patio. Z terasy můžete obdivovat dominantní výhled do zeleně i nádherné východy slunce. Poskytuje vám také přímý přístup k nekonečnému bazénu mimo dohled.

K vile je připojena dvougaráž s přímým vstupem do vily, která vede do prostorné prádelny a vinného sklípku. Také pod vilou je možné zařídit dlážděnou přístavbu 50m² dle vašeho výběru (pro zprávu o pronájmu nebo jiné). Země zdobená zelení a provensálskými esencemi vás zavede do sdíleného prostoru kolem obrovského krbu z letitých kamenů a jeho bowlingové dráhy.

V tomto výjimečném životním prostředí zapomenete, že jste jen deset minut chůze od náměstí Place aux Herbes a jeho obchodů. Nenechte si ujít !

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB